Re: Yamaha Fazer Naked (FZ6n) 2006r.
#9226k niecałe. Już prawie 2 tyś. nakręciłem 
Obiecane fotki, na szybko ze szkoły
[ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ]

Obiecane fotki, na szybko ze szkoły

#94Na zawiasie
To niebiescy sie nie dosraja. Kolega widze juz zbanowany, ale dzieki za ocene. Poki co tylko jezdze i to widac bo moto brudne. Bedzie czas to wypucuje na glanc i wtedy cykne fotki.

#95Ja też niby zbanowany, ale ten napis mógłby już zniknąć, pisałem już do Iktorna, ale nie odzywa sięBorek pisze:Na zawiasieTo niebiescy sie nie dosraja. Kolega widze juz zbanowany, ale dzieki za ocene. Poki co tylko jezdze i to widac bo moto brudne. Bedzie czas to wypucuje na glanc i wtedy cykne fotki.

Aktualny sprzęt:
Yamaha FZ6
Sprzedam:
[/b]
#96Jeżeli się nie przyczepiają do rejestracji to jest ok 
Misiek, wystarczyło do mnie napisać.

Misiek, wystarczyło do mnie napisać.
#97Znaczy może źle się wyraziłem. Dosadzić się mogą, ale wystarczy troszeczkę siły i rejka już jest normalnie 

#98Ale przecież rejka jest czytelna i nie jest schowana, niewidoczna, więc do czego mieli by się dosrać? Najważniejsze, że jest i ją widać. Jak uparty to wiadomo, będzie się czepiał, ale większość powinna to olać moim zdaniem.
Te wydechy średnio mi się podobają, są troche za duże. Ale ogólnie ładnie sie prezentuje
Te wydechy średnio mi się podobają, są troche za duże. Ale ogólnie ładnie sie prezentuje

Motorynka '91-> BT50QT-9 '05 -> Knihgt 100/50 '99 -> DT 80 LC2 -> Senda R 70/50 '99 -> Honda Accord Aerodeck '96 -> BMW e34 525 TDS '95 -> Peugeot 205 '91 -> Renault 19 16v ph1 '91 -> Alfa Romeo 156 '00 i Suzuki RG 125 '91
#99około 5 godzin w garażu, maszyna wypucowana w końcu.
Mam nadzieje, że widać efekt
[ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ]
Mam nadzieje, że widać efekt

[ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ]
#100Widoczność rejestracji powala
Tak jest wypocowana, że aż mnie w oczy oślepia

Tak jest wypocowana, że aż mnie w oczy oślepia

#102Ona jest zaprojektowana do jazdy na tylnym kole, bo tylko wtedy ją widać 

#103Na gume tylko kilka razy wstawala i nie ma ku temu zadnych oporow
Ale mnie jakos nie ciagnie - czasem tylko jakis powerek
Niedlugo przeglad hahaha, ale u znajomego to bez problemu przejdzie. wlasnie spadam na maly terror
Dzieki za opinie, jednak cos tam widac 
EDIT:
W moto zrobilem przeglad, przeszedl bezproblemowo. Sprawdzil numery ramy i nic wiecej
Na rok spokoj. Koszt 63 zl. Myslalem, ze mam do maja przeglad, razem z OC, a tu dupa, miesiac bez przegladu jezdzilem hahaha. Do tego OC 145 zl na rok. I juz mi znizki leca. Prawie rok juz mam.
Jutro jade na zlot do Wloclawka, beda foty! Lewa panowie.
Edit:
Mało ostatnio latałem, matura, matura, matura. Teraz melanż, melanż, melanż
Ale niedługo coś ruszę. ostatnio zaczęło coś trzeć z przodu. Skończyły się klocki z przodu. W zasadzie tylko te od wewnątrz - od strony felgi, na dwóch tarczach. Zamówiłem EBC HH jedną parę, niedługo wymienię. Nagrać coś z jazdy? Jak założę klocki, cyknę foto
Tymczasem styrane klocki:
[ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ]

EDIT:
W moto zrobilem przeglad, przeszedl bezproblemowo. Sprawdzil numery ramy i nic wiecej

Edit:
Mało ostatnio latałem, matura, matura, matura. Teraz melanż, melanż, melanż

[ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ]
#105Jutro wyruszam na małą przejażdżkę. Lecę nad morze +/- 200 km w jedną stronę. Pewnie jakieś 500 zrobię z sumie. Plecaczek na siedzeniu, szybę założyłem, do szyby przykleiłem mocowanie telefonu, zamontowałem gniazdo 12v zapalniczki, łańcuch nasmarowałem, powietrze w oponach skontrolowałem, filtr wyczyściłem i nasączyłem. Teraz tylko zalać do pełna siatkę bagażową zapełnić i wio!
Myślę, że jakaś fotorelacja będzie : )
LwG!

Myślę, że jakaś fotorelacja będzie : )
LwG!