Niebieska Senda SM w okolicach Tychów/Wilkowyj dzisiaj (26.07.13) ok. 20 na tablicach z Mikołowa, mijałem ją, jechałem na czarnej Sendzie
Ktoś z forum?
Okay więc tak :
-Gilera SMT srebrna ,dół polerka z czerwoną naklejką alpinestars na lewy boczku ,Gosir przy basenie od strony siatki stała obok Jet-Force'a .
-Yamaha TZR ,niebieska w serii ,był ślizg na lewym boczku Gosir .
-Peugeot Jet-Force niebieski ,jechał z kolegą ,widziany w Gałkówku Małym w stronę Justynowa w Andrespolu koło Stożka oraz na Gosirze .
biała senda DRD Pro z Niebieską ramą, jakiś setup niezły pewnie bo słychać było sport zapłonik siedział i odejście miała jak co najmniej jakiś racing 80cc Plastron YZF. Płock Ul. Królewiecka koło kantoru. Ktos z forum? bo senda kozak
evo? umiem rozróżnić Pro od Evo i to na moje oko było drd pro chociaz fakt że całkiem z bliska jej nie widziałem to mooże i tak jak masz jakąs jej fote to podrzuć na PW
Biało jakaś tam Senda X-Race z naklejkami na przednich boczkach Hebo i Mielocha, fioletowa kierka na Jaworzańskich blachach. Dzisiaj ok. 19:30 pod Lewiatanem w Jaworznie. Ktoś z 4um ?
Zero, ona ma plastiki jakieś od obu tych modeli a jaki to model to też dokładnie nie wiem. Silnik skladalem do tego, teraz nie mam kontaktu z kolesiem.