Chcesz zmienić kolor motocykla? Zajrzyj tutaj! VT

Witam

Aby zapobiec powstawania ciągle tematów typu "czy kolor taki i taki bedzie pasował" postanowiłem, że założę temat w którym ja będę "malował" w gimpie wasze derbi i inne na wybrane kolory.

Jak to wygląda?

Piszesz na jaki kolor chcesz pomalować swój motocykl, lub poszczególne częsci, no a ja po prostu go pomaluje w gimpie lub innym programie graficznym (mogę nawet w miare ładny sposób wymazać jakąś częsc tak jak w przykładzie błotnik). Nadmienię tylko, że znacznie ułatwisz mi pracę jeśli wyślesz mi zdjęcie które mam przerobić

Wiem filozofia to żadna. ale zapewne wielu osobom się to przyda.

Przykład na szybko zrobiony na mojej DT, jak to wygląda (usunąłem tu również błotnik).
|
\/
Spoiler:
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2014, o 21:33 przez SebeXTM, łącznie zmieniany 1 raz.
Za ten post autor SebeXTM otrzymał podziękowania (total 2):
mifall (11 wrz 2014, o 22:01) • ravenx165 (1 gru 2014, o 19:09)
Obrazek

Re: Chcesz zmienić kolor motocykla? Zajrzyj tutaj!

A więc panie Crossiarz

Projekt 1:
Obrazek
Projekt 2:
Obrazek
Liczę na jakiegos [ Link do obrazka ] A za betę zaraz się biorę, ale nie wiem czy dzisiaj dam rade, bo biały przerobić na czarny, to jak dla mnie najgorsze co mozliwe, no ale pomecze sie
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2014, o 22:24 przez SebeXTM, łącznie zmieniany 1 raz.
Za ten post autor SebeXTM otrzymał podziękowania (total 2):
Crossiarz (12 wrz 2014, o 15:49) • mikells (20 mar 2015, o 19:36)
Obrazek

Re: Chcesz zmienić kolor motocykla? Zajrzyj tutaj! VT

Siema. Prośba do jakiegoś czarodzieja. Otóź tu jest senda:
[ Link do obrazka ] i prośba ma taka, żeby zrobić dwie wersje:

1) felgi połówki złoto czerwone, kolory najlepiej takie jak tu:
[ Link do obrazka ]
Obrazek
lagi, kierownice i sprężyne amortyzatora też na taki złoty jak wyżej podany i zaciski na czerwono taki jak podany wyżej

2) a druga wersja taka, że wszystko tak samo jak w pierwszej tylko plastiki na czarno bez żadnych napisów, czyt. bez okleiny

Jest to do wykonania? :) Z góry dzięki.