Re: Czarna Lista Sprzedawców Allegro. !

Witam, oszukał mnie user z naszego forum. To Paweł X-treme. Miałem kupić od niego licznik do sendy z obrotomierzem, analogowy za 210 zł (227 z przesyłką). Czekałem na niego chyba z miesiąc. On twierdził, że poczta pomyliła się i wysłała do kogoś innego. Mówił, że paczka wróci do niego i wyśle ją, lecz teraz już dobrze. Była to przesyłka pobraniowa (ku mojemu zdziwieniu na 224 zł) . Przyjąłem paczkę, otworzyłem i moim oczom ukazała się para lusterek Koso (podobno nie ma ich w Polsce), z niebieskimi szybkami (lustrami), lewe ma urwany gwint, nie idzie przymocować do kierownicy, prawe jest ok. Od razu zasiadłem do komputera i zacząłem pisać do Pawła X-treme. On wypierał się, że licznik odebrał inny gość (ten który miał kupić lusterka) i nie może się do niego dodzwonić. Po kilku dniach wypytywania z mojej strony powiedział mi, że dodzwonił się do gościa, lecz ten nie chce oddać licznika. Na to powiedziałem, aby oddał mi pieniądze, a on mówił, że wydał je na części. Teraz pytanie do was. Co zrobić?
Jeżeli pomogłem daj plusika +

Re: Czarna Lista Sprzedawców Allegro. !

Co do sprawy z usherem (Legarde) jest problem idąc na pocztę miałem dwie paczki do wysłania lusterka koso i licznik licznik wysłałem temu co chciał lusterka a lusterka temu co chciał licznik...:/ Co teraz mam zrobic?? Jak odzyskac licznik proszę o szybkie odpowiedzi polecą +