A mam takie głupie pytanie czy zrobię szlif bez rozbierania silnika nie wiem może frezować i odtazu odkurzaczem zbierać?
Wiem że powinno się na gołych karterach ale gdzieś na necie widziałem że gościu tak zrobił i chodziło
Re: Pytania o konfigurację setów oraz "zgrywanie" się części.
#392Ja bym nie ryzykował,wiem o kogo tobie chodzi sam się przyznał że żle zrobił ryzykowne to było i zatarł Parmakita 95cc
#393A wiesz jaki wydeszek gurny z wysokim rezo?
#395No to chyba jakiś dolny wezme, a i chyba się przekonałem do tych aluminiowych cylków i mam pytanie kyury leprzy airsal 70 sport czy italkit80
#396Wiadomo że Italkit 80 też mnie kusi wsadzić go do Gpr-ki.
#397Kurde bo nam dylemat czy kupić airsala z chłodnicą i tłokiem za 500 i italkita bez tłoka ale z gaźnikiem i koszem sprzęgła za 500 i nie wiem co wziąść
Dodano po 24 sekundach:
Kurde bo nam dylemat czy kupić airsala z chłodnicą i tłokiem za 500 i italkita bez tłoka ale z gaźnikiem i koszem sprzęgła za 500 i nie wiem co wziąść
Dodano po 24 sekundach:
Kurde bo nam dylemat czy kupić airsala z chłodnicą i tłokiem za 500 i italkita bez tłoka ale z gaźnikiem i koszem sprzęgła za 500 i nie wiem co wziąść
#398Zależy jaki stan jest tego Airsala i Italkita chodzi o gładz cylka?,na co ci drugą chłodnice z Airsalem 70?,u mnie jedna wyrabia w taki upał przy przebiegu 130km bez przerwy jaki ten gaznik z Italkitem? i na co tobie kosz sprzegła?
#399Gaźnik z italkitem dellorto 28 a potrzebuje całego sprzęgła zapłonu i gury silnika tak jak pisałem wcześniej a co do chłodnicy to tako tylko napisałem bo w zestawie ma
Dodano po 1 minucie 8 sekundach:
Gaźnik z italkitem dellorto 28 a potrzebuje całego sprzęgła zapłonu i gury silnika tak jak pisałem wcześniej a co do chłodnicy to tako tylko napisałem bo w zestawie ma , a i wysłałbym zdjęcia tych cyklów ale nowy jestem i nie ogarniam zbytnio tego jak to się robi ale zdaje mi się że airsala w lepszym stanie
Dodano po 1 minucie 8 sekundach:
Gaźnik z italkitem dellorto 28 a potrzebuje całego sprzęgła zapłonu i gury silnika tak jak pisałem wcześniej a co do chłodnicy to tako tylko napisałem bo w zestawie ma , a i wysłałbym zdjęcia tych cyklów ale nowy jestem i nie ogarniam zbytnio tego jak to się robi ale zdaje mi się że airsala w lepszym stanie
#400Tylko w Ebs-ie są 2 rodzaje 70sport i 70 racing,Gażnik git pod tego italkita.
#401jeden pierścień tyle facio wie mnie sie wydaje że sport
Dodano po 1 godzinie 31 minutach 8 sekundach:
a i tak troszke wyjde z tematu ale chciałbym sie zapytaćjjeśli wiecie jaki największy gaznik można by było dać ja myślałem o 30 ale to chyba za duży
Dodano po 1 godzinie 31 minutach 8 sekundach:
a i tak troszke wyjde z tematu ale chciałbym sie zapytaćjjeśli wiecie jaki największy gaznik można by było dać ja myślałem o 30 ale to chyba za duży
#402Jak pod 70 to za duży,miałem 24 nie dałem rady go wyregulować dyszami i Iglicą.Max pod 70 to 21 chyba że tobie uda się go wyregulować 24.
#403a platek dolny ten od 70-95 to by pasował? a do wsk jak myślisz jaki gazior byłby największy , a i w gilerze mam 17,5
Dodano po 21 minutach 20 sekundach:
a wydech np do 90 bendzie pasował do na cylinder mniejszy np 50 albo 70 bo myślałem o https://www.platekracing.pl/platek-raci ... -p-68.html
Dodano po 21 minutach 20 sekundach:
a wydech np do 90 bendzie pasował do na cylinder mniejszy np 50 albo 70 bo myślałem o https://www.platekracing.pl/platek-raci ... -p-68.html
#404Pod 50 i 70 jest za mocny szczególnie pod 50.
#405Q jakiś cylek ponad 80 do mojego wały sie znajdzie i co z tym gaznikiem do wsk wiesz?
Dodano po 14 godzinach 13 minutach 17 sekundach:
a co sądzisz o https://sklep.mieloch.pl/produkt/cylind ... e-ebs.html i czy to wytrzyma z moim wałem i czy skok by sie zgadzał
Dodano po 19 minutach 17 sekundach:
i jak wiesz to o co chodzi z tym euro 2 w tym opisie pod tym linkiem
Dodano po 14 godzinach 13 minutach 17 sekundach:
a co sądzisz o https://sklep.mieloch.pl/produkt/cylind ... e-ebs.html i czy to wytrzyma z moim wałem i czy skok by sie zgadzał
Dodano po 19 minutach 17 sekundach:
i jak wiesz to o co chodzi z tym euro 2 w tym opisie pod tym linkiem