Re: Pytania nie warte zakładania nowego tematu.
#10112Witam
Czy ktoś mógłby podesłać zdjęcie jak zamocować siedzenie (chodzi mi o te takie jakby zabezpieczenia przy zbiorniku paliwa) w Gilerze SMT 2004 ewentualnie w sendzie w podobnym roczniku?
Z góry dziękuję.
Czy ktoś mógłby podesłać zdjęcie jak zamocować siedzenie (chodzi mi o te takie jakby zabezpieczenia przy zbiorniku paliwa) w Gilerze SMT 2004 ewentualnie w sendzie w podobnym roczniku?
Z góry dziękuję.

#10113Czy ktoś z Was wie gdzie dostać łożyska na wał, ale 10 kulkowe tak jak jest w oryginale? Na allegro koyo jest 8 kulkowe, pytając w hurtowni też nie mieli 10kulkowego a mówili że ono jest wytrzymalsze.
#10114Siema czy ta linka sprzęgła
http://allegro.pl/linka-sprzegla-derbi- ... 03370.html
będzie idealnie pasować do sendy x-race 04r. ?
http://allegro.pl/linka-sprzegla-derbi- ... 03370.html
będzie idealnie pasować do sendy x-race 04r. ?
#10115Siema.
Z iskrownika do cewko-modułu idzie prąd stały czy zmienny?Jakie ma mieć napięcie? Jakie napięcie wychodzi z cewko-modułu podczas kopania?
Z iskrownika do cewko-modułu idzie prąd stały czy zmienny?Jakie ma mieć napięcie? Jakie napięcie wychodzi z cewko-modułu podczas kopania?
#10116Siema 
Jakie idą mocowania czachy do Gilery SMT 2013r? Mógłby ktoś podrzucić fotkę całości razem z lampą? Dzięki

Jakie idą mocowania czachy do Gilery SMT 2013r? Mógłby ktoś podrzucić fotkę całości razem z lampą? Dzięki

#10117Cześć
Szybkie pytanie czy w am 6 wał Top Racing std wytrzymałby cylinder pokroju polini race 80?
żeliwo oczywiście
Szybkie pytanie czy w am 6 wał Top Racing std wytrzymałby cylinder pokroju polini race 80?
żeliwo oczywiście
#10118Nie radziłbym sprawdzać. Lepiej dołożyć stówkę i kupić coś mocniejszego.Patryko159 pisze:Cześć
żeliwo oczywiście

Pomogłem? Daj +, nie bądź żyła 

#10119W dziale tutoriale - owszem, mamy poradnik dot. wersji derbi senda, ale nie ma najważniejszego, czyli czym różni się xrace od drd pro (np. inne felgi itd). Gdzie znajdę taki temat?
#10120X-race od X-treme różni się plastikami i lagami, praktycznie tym, że jedna na odwrócone.
DRD Racing jest najbogatszą wersją z zwykłych send, ma aluminiowy wahacz, gazowe tylne zawieszenie z systemem dźwigienek, lepsze, mocniejsze hamulce z większymi tarczami, grubsze lagi i inne plastiki.
DRD PRO to kompletnie inna konstrukcja, aluminiowa rama, inne lagi itp.
Są jeszcze unikatowe wersji typu DRD Black, DRD Racing Limited, DRD EVO itp itd.
DRD Racing jest najbogatszą wersją z zwykłych send, ma aluminiowy wahacz, gazowe tylne zawieszenie z systemem dźwigienek, lepsze, mocniejsze hamulce z większymi tarczami, grubsze lagi i inne plastiki.
DRD PRO to kompletnie inna konstrukcja, aluminiowa rama, inne lagi itp.
Są jeszcze unikatowe wersji typu DRD Black, DRD Racing Limited, DRD EVO itp itd.
#10121ile litrów ma bak w sendzie? Olej w dozowniku czy mieszamy "ręcznie"?
#10122Zależy od wersji, ale średnio 7l. Zależy czy jesteś wygodny i masz pieniądze ,,w razie w'', czy raczej wolisz być ostrożny i omijać niepotrzebne wydatki.jamal pisze:ile litrów ma bak w sendzie? Olej w dozowniku czy mieszamy "ręcznie"?
Pomogłem? Daj +, nie bądź żyła 

#10123Siema
Wie ktoś może ile Wat ma wentylator w sendzie?

Wie ktoś może ile Wat ma wentylator w sendzie?
Daj ,,+'' jeśli POMOGŁEM 

A jeśli masz troche czasu to...
Wpadnij do mojej Sendy i zostaw coś po sobie.

|
V
#10124Witam serdecznie czy ktoś może wie co to jest za wydech oraz dyfuzor i czy bedzie dobry pod Cylinder kit AIRSAL aluminium 70 ccm D50B0 (http://moto125.pl/p/873/4117/cylinder-k ... derbi.html)
[ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] Z góry dziekuje za szybką odpowiedz .
[ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] Z góry dziekuje za szybką odpowiedz .
#10125Jak dla mnie dyfuzor to metrakit thrower, ale końcówka jakaś dziwna. Będzie dobry do 70cc