Witam, chciałbym wam przedstawić moje moto jakim jest Malaguti XSM 50 z roku 2013. Kupiłem go 1.10.15r. Przebieg 9000 km. Jest to mój pierwszy jednoślad, ale miałem już styczność z motocyklami. Na razie mało jeżdżę bo nie mam prawka, ale po zimie robie. Na razie nie ruszam mechaniki zbytnio. No to nie przedłużając moje plany:
-wymienić prawy plastik (malowany był i lujowo to wygląda)
-wymienić kierownice (zamówiona, czerwona)
-nakleić naklejki malaguti
-paski na koła czerwone
-zmienić manetki (na czerwono-czarne)
-uszczelnić lagę bo się poci
-może dolne lusterka
Możecie pisać jakieś sugestje
No to teraz trochę zdjęć:
[ Link do obrazka ]
[ Link do obrazka ]
[ Link do obrazka ]
[ Link do obrazka ]
[ Link do obrazka ]
[ Link do obrazka ]
[ Link do obrazka ]
(sory za jakość zdjęć robione telefonem)
Re: Malaguti xsm 50 by KilereQ
#3Narazie nie zmieniam wydechu.
-UP- [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ]
Taka sytuacja moto cały czas rozebrane składał będę prawdopodobnie w przyszłym tygodniu. Muszę kupić olej do mieszanki, uszczelkę do lagi, olej do przekładni. A i mam 2 nowe upy tylko nie mam zdjęć ale przyszła osłonka chłodnicy (ten plastik co jest w środku i trzyma plastiki bo tamten był ułamany a ten wystarczy że zawioze do plastikarza i mi go "zespawa") i nowy kierunek bo jeden nie miał klosza. oraz kilka dni temu dałem silnik do mechanika aby wymienił uszczelki i już jest u mnie
-UP- [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ]
Taka sytuacja moto cały czas rozebrane składał będę prawdopodobnie w przyszłym tygodniu. Muszę kupić olej do mieszanki, uszczelkę do lagi, olej do przekładni. A i mam 2 nowe upy tylko nie mam zdjęć ale przyszła osłonka chłodnicy (ten plastik co jest w środku i trzyma plastiki bo tamten był ułamany a ten wystarczy że zawioze do plastikarza i mi go "zespawa") i nowy kierunek bo jeden nie miał klosza. oraz kilka dni temu dałem silnik do mechanika aby wymienił uszczelki i już jest u mnie
Re: Malaguti xsm 50 by KilereQ
#4wie ktoś jak zwiększyć pojemność w Malaguti xsm 50 supermoto na najwyższą jaką się da i jakie cylindy etc.
i czy jest dozownik oleju do mieszanki?
i czy jest dozownik oleju do mieszanki?