Re: Co zmienić?
#167Tak. Działa, polecam.
Wysłane z mojego MT27i
Wysłane z mojego MT27i
Nie zapomnij dać minusa.. ( "-" ) Lubię minusy.
#169Więc w związku z duża liczbą tematów na temat stroju kasku itp.
Proponuje założyć temat: Pomoc w ubiorze na moto (kaski, odzież, obuwie)
Co wy na to ?
Proponuje założyć temat: Pomoc w ubiorze na moto (kaski, odzież, obuwie)
Co wy na to ?
#170Ja proponuję do tematów "Kupię" oraz "Sprzedam" dodać województwa.
Wydaje mi się, że to bardziej pomoże znaleźć motor lub części np:
Kogoś interesuje kupienie motoru z województwa Wielkopolskiego to wchodzi w to województwo.
Wydaje mi się, że to bardziej pomoże znaleźć motor lub części np:
Kogoś interesuje kupienie motoru z województwa Wielkopolskiego to wchodzi w to województwo.
#171Polecałbym małą zmianę a mianowicie pytanie anty bota. Z " jaka jest stolica Polski" na " Jakim miastem jest stolica Polski"
Zaimek pytający " jaka" nasunął mi, że odpowiedź ma być określeniem jaka jest ta stolica Np.: Duża
Zaimek pytający " jaka" nasunął mi, że odpowiedź ma być określeniem jaka jest ta stolica Np.: Duża
Moderator Smolek:
mK., patrz!
#173Moim skromnym zdaniem, odświeżyłbym ten serwis. Dodał nowy szablon, wymieniłbym skrypt z MyBB na IPS. J
#174Szablon był nie tak dawno aktualizowany.Radziksooon pisze: ↑13 cze 2019, o 21:25Moim skromnym zdaniem, odświeżyłbym ten serwis. Dodał nowy szablon, wymieniłbym skrypt z MyBB na IPS. J
Nie używamy MyBB
Zakładam, że chodzi Ci o skrypt IPB. Jeżeli tak to mógłbyś powiedzieć dlaczego tak uważasz?
#175Pomyłka :p phpBB.
Wszystko co jest popularniejsze siedzi w IPS. Minus jest taki że jest on płatny tak samo wtyczki bardziej zaawansowane. Bardziej jest zabezpieczony przed atakami itp.
#176Mieloch jest popularniejszy i nie ma IPBRadziksooon pisze: ↑13 cze 2019, o 21:40Pomyłka :p phpBB.
Wszystko co jest popularniejsze siedzi w IPS. Minus jest taki że jest on płatny tak samo wtyczki bardziej zaawansowane. Bardziej jest zabezpieczony przed atakami itp.
Tak na serio to rozważaliśmy kiedyś zmianę CMSa i
nie opłacało się przechodzić tylko ze względu na niektóre funkcjonalności, które były bardziej rozbudowane. Co więcej ostatnimi czasy phpBB bardzo fajnie się rozwinął.
W obecnej konfiguracji wydaje mi się, że możliwości forum są wystarczające.
Jeżeli czegoś brakuje konkretnego to chętnie wysłucham propozycji.