Re: Derbi Senda X-Treme Barikit 70cc
#107chodzi ci o wode z benzyny czy co?Romelu pisze:Skrapla się

#109Siema
Sprzedałem yasuniego i teraz latam na seri
Pomalowałem tez podnożki na czarny mat i literke D na pokrywie magneta
No i teraz spam zdjęciami:
[ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] Pozdrawiam
Sprzedałem yasuniego i teraz latam na seri

Pomalowałem tez podnożki na czarny mat i literke D na pokrywie magneta

No i teraz spam zdjęciami:
[ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] Pozdrawiam

#111Wiosna za oknem to i zdjęcia wiosenne:
[ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ]
I panowie, mam pytanie. Buja mi się wskazówka licznika, czy u Was też linka chodzi góra-dół jak na tym filmie?:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YLBVv1f ... e=youtu.be[/youtube]
Pozdro.
[ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ]
I panowie, mam pytanie. Buja mi się wskazówka licznika, czy u Was też linka chodzi góra-dół jak na tym filmie?:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YLBVv1f ... e=youtu.be[/youtube]
Pozdro.
#112Kup jej to drugie lusterko dolne i załaduj czarne handbary. 

#113Siema. Ostatnio wyczyściłem gaźnik, bo coś nie chciała z obrotów schodzić i pomogło 
Aż mi się podobało jak jeździła, całkiem zrywna na 70cc z seryjnym wydechem
Ale wszystko kiedyś się kończy, więc i dzisiaj senda zmieniła właściciela. Temat można zamknąć. 

Aż mi się podobało jak jeździła, całkiem zrywna na 70cc z seryjnym wydechem