Re: Licznik Gpr

Wiem , ze przytrzymanie guzika zmienia ale to by chyba zmienilo Np godzinę czy wyresrtuje tymczasowy przebieg . Moze spróbuj wtedy gdy pokazuje cały przebieg i przytrzym guzik , bo całego przebiegu nie zresetujesz.
Za ten post autor Ziemniak otrzymał podziękowanie:
Nolito (29 cze 2014, o 23:01)

Re: Odp: Licznik Gpr

Przebieg mnie średnio interesuje chodzi mi o prędkość. Próbowałem tym przyciskiem i nie da rady.
Jeśli pomogłem daj "+" Motywujesz mnie do dalszej pracy.

MÓJ SX

Poszperaj troche w Internecie a ewentualnie to do serwisu jakiegos
Sent from my RM-885_eu_poland_298 using Tapatalk

Znalezione na innym forum:
"ZMIANA WSKAZAŃ PRZEBIEGU Z MILES NA KM:

Przycisk "MODE" (zółty przycisk po lewej stronie kierownicy) pozwala na wyświetlanie 3 trybów (trzech wskazań) :Przebiegu ogólnego (odo),przebiegu bieżącego (Trip),Napięcia.
Tryby wybierasz normalnie - krótko naciskając ten przycisk "MODE"

Przyciskasz przycisk "MODE" do momentu jak Ci pokazuje na wyświetlaczu napięcie (np. 12,2 ) i mała ikonka wyżej takiej jakby małej baterii.
W tym momencie naciskasz jeszcze raz i tym razem przytrzymujesz przycisk "MODE" około 3 sek aż pokażę się na wyświetlaczu także dodatkowo mały napis "km" (w Twoim przypadku "miles" bo tak masz teraz ustawione)
Ten napis "miles" będzie mrugał 6 razy po czym zmieni Ci się automatycznie na napis "km"

Puszczasz przycisk "MODE" i masz już przestawione."
Za ten post autor Kazek otrzymał podziękowanie:
Nolito (29 cze 2014, o 23:01)

Tez to znalazlem tylko ze w gpr-kach nie ma takiego guzika , chyba ze liczy sie tez guzik przy liczniku

Kazek sam to znalazłem też ale nie działa ale za chęci panowie macie po +

Edit. Można zamknąć mimo że problem nie został rozwiązany.
Za ten post autor Nolito otrzymał podziękowanie:
Kazek (29 cze 2014, o 23:49)
Jeśli pomogłem daj "+" Motywujesz mnie do dalszej pracy.

MÓJ SX