Re: Pytania nie warte zakładania nowego tematu.

jak wlejesz za mało oleju to będzie złe smarowanie sprzęgło będzie się grzac zębatki będa miały złe smarowanie tak to możesz skrzynie i sprzęgło zajechać
a dolewać innego możesz spokojnie byle ta sama gęstość aczkolwiek inna tez moze być ale wtedy będzi olej miał inną gęstość ale to już lepiej niż jak ma za mało
Pomogłem daj "+"

Mazzola pisze:jak wlejesz za mało oleju to będzie złe smarowanie sprzęgło będzie się grzac zębatki będa miały złe smarowanie tak to możesz skrzynie i sprzęgło zajechać
a dolewać innego możesz spokojnie byle ta sama gęstość aczkolwiek inna tez moze być ale wtedy będzi olej miał inną gęstość ale to już lepiej niż jak ma za mało
Ales walnął...

Mazzola

wiem ze mój błąd olej odpowiada za twardosc tez ale w pewnym stopniu za tłumienie :)

to zalej sobie olej z lagów i zobaczysz jak bedzie ci bujac

o ile tak samo rozumiemy słowo tłumienie

widzałem kiedys na necie tak urządzenie które zaczepia sie na koncówke wydechu i przez spaliny okresla czy brakuje powietrza itp wiecie jak to sie nazywa??

krzysiu pisze:Mazzola

wiem ze mój błąd olej odpowiada za twardosc tez ale w pewnym stopniu za tłumienie :)

to zalej sobie olej z lagów i zobaczysz jak bedzie ci bujac

o ile tak samo rozumiemy słowo tłumienie

widzałem kiedys na necie tak urządzenie które zaczepia sie na koncówke wydechu i przez spaliny okresla czy brakuje powietrza itp wiecie jak to sie nazywa??
zrozumiałeś twój błąd ale nie wiem co usiłujesz mi wytłumaczyć z tym spuszczaniem oleju z lag nie obracaj kota ogonem :D

Edit A swój bład te zzrozumiałem piszecie olagach a nie o skrzyni :D <LOL> ale fail :P
Pomogłem daj "+"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”