Tam miało pisać "pomarańczowe" mój błąd
Jest up, niestety przyszła tylko osłona baku, jeszcze nie zamontowana:
[ Link do obrazka ]
chłodnica dostała nowy lakier:
[ Link do obrazka ][ Link do obrazka ]
do tego dojdzie jeszcze kompletna okleina (taka sama jak na osłonie baku) na czasze,pług i tył moto
EDIT:
zainteresowanie praktycznie zerowe
w tym czasie dużo się nie zmieniło ponieważ przesyłki idą strasznie długo ale w tym tygodniu na pewno będzie Up tym czasem:
Jeśli chodzi o porównanie to kanapa jest szersza i lepiej trzyma nie to co u sendy, zawieszenie lepiej wybiera a silnik nie "wyje" i o wiele lepiej ciągnie jednym zdaniem lepszy do podróżowania
evon- dzięki, ostatnio myślałem nad zabezpieczeniem kata jakaś klatka czy coś i wymodziłem takie coś:
[ Link do obrazka ][ Link do obrazka ]
myślałem nad okleieniem tego w carbon lub czarny połysk ale biały też kontrastuje dobrze, i wygląda jak do stuntu hah
Dzięki okleina była zwykła zmieniałem na tę, muszę jeszcze napęd wymienić bo ten się do niczego nie nadaje niedługo zima więc dużo czasu do siedzenia przy kacie
Ostatnio wpadła dźwignia hamulca ale zdj nie mam, teraz takie pytanko do Was wiecie może czy to tego Duka są wydechy dominator czy coś w podobie (fajnie żeby był troche tańczy niż akrap i inne) za podpowiedź lecą +