Pochwal się swoim Derbi Senda SM na facebook'u!
http://www.facebook.com/SendaPL

opis+zdjęcie

Derbi Senda DRD PRO 70 '10 by #Adaś76

Siemanko :)

Derbi kupiłem w Marciu 2014 i kupiłem w stanie "nie jeżdżącym" z racji , że nie było osi w kołach a w tylnym kole nie ma nawet łożysk :rolleyes:

Aktualny setup :

Cylinder 70
Gaźnik Stage6 Black Edition 21
Wał Top Racing Evolution NG
Pompa hamulcowa Grimeca

Optyka:

Kierownica RFX
Kierunkowskazy "strzałki"

Jako tako nie ma zdjęć jak wyglądała Senda po kupnie ,ale mam kilka zdjęć z garażu które daje niżej
[ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ]
Ostatnio zmieniony 30 lis 2014, o 20:52 przez lewando97, łącznie zmieniany 9 razy.
Derbi Senda DRD PRO '10 by #Adas76

Re: Derbi Senda DRD PRO '10 by #Adaś76

Zauważyłem, że niektore drd Pro maja takie wzmocnienia na glowce ramy od gory ..
No to kompletuj wszystko składaj i smigaj :D powodzenia
->Moja Derbi Senda DRD Racing<-
[/url]
Pomogłem? daj "+"

a dziekuje :D jeszcze nie skonczona i nw czy kiedykolwiek bd wszystko tak jak chce .
A co do twojej sendy .. znalazłeś juz oski ? Szukaj na necie
->Moja Derbi Senda DRD Racing<-
[/url]
Pomogłem? daj "+"

Majcher w sumie to miałem jakieś tam plany , żeby pomalować ją na jakiś inny kolor ale widzę większość jest za tym malowaniem więc na 99% to malowanie zostaje.
Ale jeśli będzie miało zostać to malowanie to musiałbym odświeżyć je ponieważ to nie prezentuje się zbyt dobrze.

kubak2133 boczki przednie są ,nawet dwa komplety ;D
[ Link do obrazka ] [ Link do obrazka ] Senda już na kołach ?
Owszem ale niestety tylko na patencie ,być może dzisiaj uda mi się kupić pierwsze części do kół.

A niżej napisze trochę co do planów :
- Nie zbyt mi się widzi przednia owiewka z lampą więc raczej będzie zmieniona ale to raczej pod sam koniec.
- Nowe manetki
- Wydech typu Leo Vince V6 lub Conti CHR
- Obszycie siedzenia
- Błotnik Polisporta
- Może dam siatkę w przednie boczki
- Malowanie tarcz , zębatki itp.
- Odnowienie malowania
- Prawdopodobnie wymiana pierścieni z racji , że kopci trochę :rolleyes:

Na razie tyle ,nie przychodzi mi nic więcej do głowy na ten czas ale domyślam się , że zawsze będzie coś nowego.
Derbi Senda DRD PRO '10 by #Adas76
Zablokowany

Wróć do „Derbi Senda SM”