Generalnie nie wierzę w rzeczy typu zmniejsza spalanie (tak jak piszą o gazboxie

Tak, dokładnie na ich kanale, a potem zacząłem dalej szukać i natknąłem się na stronę producenta i według niego powinno się to dawać do zbiorniczka z olejem do mieszanki a w drugim etapie bezpośrednio do cylindra, z resztą tam jest filmik więc można zobaczyć.kacpert pisze:Tylko mi się wydaje że to nie będzie najlepszy pomysł bo w samochodzie się dodaje ten ceramizer do oleju silnikowego a w 2t gdzie go chcesz dodać? Do paliwa? To raczej mija się z celem.
A poza tym to natknąleś się na ten ceramizer na yt? Na kanale miłośnicy 4 kółek - zrób to sam?
Ja generalnie nie mam dozownika, więc zostaje tylko do litra oleju to wlać i mieszać z paliwkiem. Tylko jedynym minusem jest to, że powinno się unikać wysokich obrotów przez jakieś +/- 700km co jest udręką, bo wiadomo jakie obroty lubi sendakacpert pisze:Ciekawe
O wersji do 2t nie słyszałem. Możesz spróbować. Jedyne o co ja bym się martwił to to że jak go wlejesz do oleju który idzie do dozownika to czy on go czasem nie zapcha. Ale w sumie jest do 2t więc nie powinno się nic stać.
Używasz AdBlocka? :(
Dochód z reklam ledwo wystarcza na opłacenie serwera i domeny.
Proszę, uszanuj to i wyłącz adblocka odświeżając na nowo stronę.